AÖF - Açıköğretim - Ders Notları - Çıkmış Sorular

Tam Versiyon: İngilizceyi Nasıl Geçebilirim
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Küsuratla kalıp duruyorum şu ingilizce de . halka ilişkiler bölümü okuyorum tüm dersleri verdim ingilizce 1 ve 2 dışında . bu dersleri vermenin püf noktasını bilen varsa yazsın türkçe çok büyük dua ederim ?
(06.09.2015, Saat:23:02)Mehmettt Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Küsuratla kalıp duruyorum şu ingilizce de . halka ilişkiler bölümü okuyorum tüm dersleri verdim ingilizce 1 ve 2 dışında . bu dersleri vermenin püf noktasını bilen varsa yazsın türkçe çok büyük dua ederim ?

Merhabalar ingilizce diğer derslere nazaran daha zor olduğunu düşünüyorum.Hele alt yapısı olmayan kişiler için.Bildiğim kadarıyla Aöf için çan eğrisi düşük bir ders 20 puan gibi bir not almanız yeterli olacak.Buda 20 soru sorulduğu için 4 soruya tekabül ediyor Smile bende aöf adalet okudum.Tabi bu benim şahsi fikrim öncelikle belirteyim sonra sorumluluk kabul etmem Smile.Ben ilk olarak bildiğim soruları yaparım.Ardından Tüm soruları D şıkkı yaparım.Tabi ister buna taktik diyin, ister şans ben bu şekilde güç bela geçmiştim.