AÖF - Açıköğretim - Ders Notları - Çıkmış Sorular

Tam Versiyon: İkinci Üniversite Harcı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba, ben AÖF Adalet ve ayrıca Ankara Üni. Tarih öğrencisiyim. Ankara Tarih benim ikinci üniversitem olduğu için harç ödemek zorundayım ve 2017-2018 Güz Dönemi borcum Ankara Üni. otomasyon sistminde gözüküyor. Şimdi ben pazartesi gitsem AÖF kaydımı silsem Ankara Üni. 2017-2018 Güz Dönemi borcum da otomatik olarak silinir mi?
(10.09.2017, Saat:03:03)Makotir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba, ben AÖF Adalet ve ayrıca Ankara Üni. Tarih öğrencisiyim. Ankara Tarih benim ikinci üniversitem olduğu için harç ödemek zorundayım ve 2017-2018 Güz Dönemi borcum Ankara Üni. otomasyon sistminde gözüküyor. Şimdi ben pazartesi gitsem AÖF kaydımı silsem Ankara Üni. 2017-2018 Güz Dönemi borcum da otomatik olarak silinir mi?

Merhabalar

Merhabalar normalde 1.Öğretim öğrenciler için harç ödemek gerekmiyor fakat ikinci bir üniversite okunması durumunda kitap-fotokopi vs.. gibi nedenlerden dolayı ortalama 80-250 TL arası bir ödeme istenebiliyor.Sizin durumunuz ders seçtikten sonra ikisi de yansıdığı için sisteme düşmüş size en sağlıklı bilgiyi üniversitenizin öğrenci işleri verebilir.

Başarılar dilerim.